Ratkaisukeskeinen työnohjaus

Ratkaisukeskeinen ryhmätyönohjaus

Työnohjaus on työyhteisöön ja omaan työhön liittyvien kysymysten ja kokemusten tarkastelua ja jäsentämistä koulutetun työnohjaajan avulla. Asiakastyön työnohjauksen tavoitteena on tarkastella haastavia asiakastyön tilanteita ja etsiä työnohjaajan ohjauksella niihin ratkaisuvaihtoehtoja tukien samalla ohjattavan ammatillista kehittymistä.

Tämä työnohjaus on suunnattu erityisesti ratkaisu- ja voimavarakeskeisistä lyhytterapia- ja coach
-koulutuksista valmistuneille. Syksyllä 2019 työnohjauspäiviä pidetään kaksi kappaletta. Voit ilmoittautua tarpeidesi mukaan joko puoleen tai koko päivään.

Työnohjauspäivät alkavat klo 9.00 ja päättyvät klo 16.00. Koko päivän (klo 9.00-16.00) kestävän työnohjauksen hinta on 250 euroa (sis. ALV 24 %). Koko päivästä voi laskea edukseen kahdeksan työnohjaustuntia. Puoli päivää kestävän työnohjauksen hinta on 160 euroa (sis. ALV 24 %). Puolesta päivästä voi laskea edukseen neljä työnohjaustuntia.

Työnohjaukset pidetään Lyhytterapiainstituutin toimitiloissa osoitteessa Haapalahdenkatu 1, 00300 Helsinki. Työnohjauspäiviin ilmoittaudutaan etukäteen. Mainitse ilmoittautumisviestissäsi yhteystietosi. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Mikäli et pääse paikalle, ilmoittautuminen tulee perua viikkoa ennen työnohjausta. Myöhäisestä peruutuksesta tai peruuttamatta jättämisestä perimme puolet työnohjauksen hinnasta.

Mikäli sairastut, toimitathan meille lääkärintodistuksen. Jos saamme lääkärintodistuksen, emme peri edellä mainittua peruutusmaksua.

Syksyn 2019 työnohjauspäivät ovat 17.9.2019 ja 30.10.2019. Työnohjaajana Tapani Ahola.

Ilmoittautumiset: mail@lti.fi tai puhelimitse 09 436 2556.