Ratkaisukeskeisen työtavan perusteet

Ratkaisukeskeisen työtavan perusteet

Ratkaisukeskeisen työtavan perusteet 1.10.2020

Ratkaisukeskeisyys on psykologinen lähestymistapa, joka tarjoaa työvälineitä ongelman ratkonnan kehittämiseen, motivaatiokysymyksiin ja muutoksenhallintaan. Sitä voidaan menestyksekkäästi soveltaa niin terapeuttisessa asiakastyössä kuin sosiaali- ja kasvatustyössä sekä työyhteisöjen hyvinvointiin ja organisaatioiden problematiikkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tässä koulutuksessa tutustut ratkaisukeskeisen lähestymistavan perusteisiin ja saat valmiudet käyttää sen työskentelymenetelmiä niin työssä kuin henkilökohtaisessa elämässäsi.

Sisältö
  • Mitä on ratkaisukeskeisyys; perusolettamukset
  • Ratkaisukeskeinen haastattelu; tunnusomaiset työskentelytavat
  • Voimavarojen hyödyntäminen
  • Tulevaisuusorientaatio
  • Ratkaisukeskeisten menetelmien soveltaminen

Aika

1.10.2020, klo 9.30-15.30

Paikka

Koronatilanteesta johtuen koulutus järjestetään etäkoulutuksena Zoom -alustan kautta. Päivään osallistuville lähetämme sähköpostiin koulutuksen info-kirjeen noin viikkoa ennen koulutusta. Info-kirjeessä kerromme myös tarkemmin Zoom-palvelun käytöstä.

Hinta

137,00 € (hinta sisältää ALV 24 %). Hinta sisältää koulutuksessa jaettavan materiaalin, ratkaisukeskeiseen työskentelyyn ohjaavan kirjan Palauta elämänilosi (Furman & Ahola, 2016).

Kouluttaja

Psykiatrian erikoislääkäri Ben Furman

Ilmoittautuminen

Koulutukseen ilmoittaudutaan alla olevan linkin kautta löytyvällä lomakkeella. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 19.9.2020.

Peruutusehdot

Ennen viimeistä ilmoittautumispäivää tapahtuvasta peruutuksesta veloitamme toimistokuluina 30,00 €. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme koko koulutuksen hinnan. Esteen sattuessa osallistujan voi veloituksetta vaihtaa.