Hypnoterapeuttiset menetelmät masennuksen, ahdistuksen ja traumaattisten kokemusten hoidossa

Hypnoterapeuttiset menetelmät masennuksen, ahdistuksen ja traumaattisten kokemusten hoidossa 23.-24.10.2017

Hypnoterapeuttiset menetelmät

Kouluttajana Robert McNeilly, Australia

Rob McNeilly on Hobartissa, Tasmaniassa toimiva lääkäri, joka on aikoinaan opiskellut hypnoterapiaa legendaarisen yhdysvaltalaisen psykiatrin ja lyhytterapian uranuurtajan Milton H. Ericksonin johdolla. Hän on kansainvälisesti tunnettu, Suomessa aikaisemminkin vieraillut kouluttaja, joka opettaa terapeuttisia tekniikoita niin käytännönläheisesti, että kaikki voivat ne helposti omaksua ja ottaa asiakastyössään käyttöön.

Rob on onnistunut laatimaan synteesin, jossa autetaan asiakkaita löytämään omat ainutlaatuiset ratkaisunsa yhdistämällä ratkaisukeskeisen haastattelun voimauttavat kysymykset ja ericksonilaisen hypnoterapian menetelmät. "Terapeutteina saamme tästä tuplahyödyn," hän sanoo, "koska saamme todistaa asiakkaittemme edistymisen samalla, kun oman vastaanottomme kysyntä kasvaa".

Tässä kaksipäiväisessä koulutuksessa perehdytään yksinkertaisiin ja arkisiin terapeuttisiin työvälineisiin. Tutustumme ratkaisukeskeiseen hypnoosiin, tehokkaaseen työkaluun, jota voidaan käyttää terapian tehostamiseen kun asiakkaat kärsivät mieliala- ja/tai ahdistushäiriöistä tai muista psyykkisistä ongelmista.

Opetusmenetelminä Rob käyttää perinteisen luento-opetuksen lisäksi demonstraatioita sekä turvallisia harjoituksia. Kurssilla opeteltavat ideat ovat suoraan sovellettavissa käytäntöön.


Ajankohta:
23.-24.10.2017, klo 9.00-15.00

Paikka: Karjala-talo, Laatokka-sali, Käpylänkuja 1, Helsinki

Hinta: 160,00 € + alv 24% (hintaan sisältyy Robert McNeillyn kirja Learning Hypnosis – A Common Everyday Approach After Erickson)

Opetuskieli: Opetus tapahtuu selkeällä englannin kielellä. Ei suomenkielistä tulkkausta.

Ruokailut: Lounas ja kahvi ovat omakustanteisia.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta löytyvällä lomakkeella. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 13.10.2017.

HUOM. Koulutusryhmä on täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle olemalla meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen mail@lti.fi.

Peruutusehdot: Ennen viimeistä ilmoittautumispäivää tapahtuvasta peruutuksesta veloitamme toimistokuluina 30,00 €. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme koko koulutuksen hinnan. Esteen sattuessa osallistujan voi veloituksetta vaihtaa.